alt="hoe-de-beste-prijs-voor-mijn-aankoop-Inspire-Boutique-Apartments"

Er zullen zeker deals gedaan worden in de Spaanse vastgoedmarkt, dat is zeker. Maar als je op zoek bent naar een koopje, is de truc om ze in eerste plaats te vinden. Bovendien: om de beste prijs ook effectief te krijgen, zul je moeten onderhandelen.

Bij INSPIRE begrijpen we dat deze stap cruciaal is om meer voor minder te krijgen. Met jarenlange ervaring durven we te beweren dat wij experts zijn in het onderhandelen.

Anna– partner en hoofdonderhandelaar bij INSPIRE- gaf een webinar aan meer dan 60 vastgoedprofessionals uit heel Spanje. Door hen te leren hoe ze de beste prijs kunnen krijgen tijdens onderhandelingen, helpt INSPIRE andere professionals groeien. En uiteindelijk u – de klant – een gelukkige koper te maken.


Go back to the English version – Ga terug naar het Engels artikel


Een goede deal maken hangt af van veel factoren, maar de prijs die je uiteindelijk betaalt voor jouw huis of investering is beslissend. In ons vorige artikel “De impact van de economische shutdown op de Spaanse vastgoedmarkt.” hebben we uitgelegd dat er kansen zullen ontstaan voor de koper, maar hoe kun je zo’n kans vinden en jezelf toeëigenen? 

alt="hoe-de-beste-prijs-onderhandelen-buyer-agent-inspire-apartments"

Bij INSPIRE vertegenwoordigen we de koper. Nadat we het perfecte huis hebben gevonden en hebben gecontroleerd of alles in orde is, zullen we alles in het werk stellen om de korting op de aankoopprijs te maximaliseren. Met een goede voorbereiding, strategie, kennis van zaken en met veel empathie, gebaseerd op onze ervaring als onderhandelaars voor de grootste bedrijven in de wereld, krijgen wij deals rond waar anderen alleen maar van dromen. 

Er zullen opportuniteiten zijn voor de koper, maar hoe vind en materialiseer je deze deals?

We zorgen ervoor dat je meer kan kopen voor minder, en wat ons betreft kan je er zeker van zijn dat niemand beter zal onderhandelen dan wij. Voor ons heeft de onderhandeling niet alleen betrekking op de prijs van de woning, maar ook op uw hypotheek.
Dubbele besparingen, gedurende vele jaren van uw leven. 

Jouw droomhuis voor een droomprijs lijkt misschien onmogelijk? Maar,
INSPIRE maakt het mogelijk. 

Bij INSPIRE zijn we ervan overtuigd dat kennis de basis is voor succes. En vanuit ons geloof in de behoefte aan meer professionaliteit in de sector, waarin de koper de grootste begunstigde zal zijn, zullen we ons water naar de zee blijven dragen. 

alt="Laagste-prijs-voor-uw-droomwoning-Inspire-Boutique-Apartments"

De koper zal de grootste begunstigde zijn 

Anna, partner en hoofdonderhandelaar van INSPIRE, gaf een succesvolle webinar aan meer dan 60 professionals in de vastgoedsector uit heel Spanje. We zijn verheugd om andere professionals te helpen groeien en leren hoe ze een betere onderhandeling kunnen voorbereiden en uitvoeren. 

Een paar dingen die we hoorden na de webinar, en die een lach op ons gezicht toverden: 

  • “Anna, het was fantastisch, heel erg bedankt. Het is een eer om van de besten te mogen bijleren.”
  • “Hallo Anna, bedankt voor dit fantastische gesprek.”
  • “Anna, heel erg bedankt. Ik denk dat je al mijn vragen hebt beantwoord.”
  • “Bedankt voor dit rapport. Ik vind het geweldig.”

We horen graag over uw project.

Als u serieus bent, zijn wij dat ook. Praat rechtstreeks met Anna: anna@inspireapartments.com 

Delen: